Ēdinātāji un piegādātāji turpina iespēju robežās pielāgoties ārkārtas situācijai. Ja pārtikas piegādātājiem Latvijā visos reģionos pieaug piegādes privātpersonām, tad ēdināšanas uzņēmumiem, kuri arī pirms krīzes specializējās, piemēram, picu piegādei uz mājām, šādu piegāžu skaits, vismaz Kurzemes pusē, ir sarucis. Tikmēr daudziem restorāniem ēdienu piegāde uz mājām ir pilnīgs jaunums, kas tomēr nespēj segt izdevumus un darbinieku algas. Vairāk Ingas Ozolas ierakstā.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X